Termeni și condiții

Termeni și condiții

Înainte de a utiliza site-ul sau de a plasa o comandă prin intermediul magazinului online https://canvasmania.ro vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile. Aceste prevederi se completează cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic republicată şi modificată şi cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor. Prin utilizarea site-ului precum şi prin plasarea unei comenzi pe https://canvasmania.ro, vă confirmați acordul de a respecta Termenii și Condițiile prezentate. Administratorul site-ului https://canvasmania.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții fără anunțarea în prealabil a utilizatorilor site-ului.

1. Informații generale

Site-ul https://canvasmania.ro este administrat de SC ROTIPO PRESS SRL, înmatriculată la Registrul Comerțului cu numărul J22/60/1996, Cod Fiscal RO 8086083, sediu social în Șoseaua Păcurari, Nr. 185, Iași, cont IBAN RO37UGBI0000722003636RON deschis la GARANTI BANK, denumită în continuare Vânzător.

Utilizatorul este persoană fizică sau juridică care vizitează site-ul https://canvasmania.ro.
Cumpărătorul este persoană fizică sau juridică care plasează o comandă prin intermediul magazinului online https://canvasmania.ro.

Comanda este documentul electronic prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului intenția de a achiziționa produse de pe site-ul https://canvasmania.ro.

2. Documente contractuale

Prin plasarea unei comenzi electronice pe site-ul https://canvasmania.ro, Cumpărătorul este de acord să fie contactat prin e-mail sau telefonic de către Vânzător în vederea efectuării operațiunii comerciale.

Contractul se considera încheiat în momentul în care Cumpărătorul primește de la Vânzător notificarea de expediere a Comenzii (pentru produsele fizice).

3. Comanda

În procesul de plasare a comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate pentru efectuarea operațiunii comerciale să fie reale, corecte și complete. Vânzătorul are dreptul de a anula comanda Cumpărătorului în situația în care datele furnizate de acesta sunt ireale, incorecte sau incomplete.

Toate ofertele promoționale și reducerile de pret sunt valabile în limita stocului disponibil și în limitele de timp precizate.

Orice sesizări cu privire la eventuale neconformități sau erori apărute în momentul procesarii comenzii, se face în scris pe e-mail la office@canvasmania.ro în 24 ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată in considerare.

Vânzătorul va efectua vânzări numai pe teritoriul României.

Site-ul https://canvasmania.ro nu se adresează minorilor. Pentru plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului, Cumpărătorul declară că are peste 18 ani.

4. Anularea comenzii

Comanda poate fi anulată prin e-mail la office@canvasmania.ro sau telefonic la numărul 0771307404, până în momentul primirii confirmării de expediere prin e-mail.

5. Livrarea produselor

Produsele prezentate spre vânzare în magazinul site-ului https://canvasmania.ro se livrează prin curier rapid, pe teritoriul României. Comenzile plasate pe site vor fi predate curierului în urmatoarea zi lucrătoare, iar acestea vor fi livrate în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de zona în care se află Cumpărătorul.
Comenziile plasate în zilele de vineri, sâmbătă și duminică sau în timpul sărbătorilor legale, sunt expediate în următoarea zi lucrătoare.

Costul transportului este de 20 lei. Pentru comenzile ce depasesc suma de 300 lei, Vanzatorul acoperă costul transportului. Refuzul nejustificat al primirii comenzii de la curier implică imposibilitatea plasării unor comenzi viitoare pe site-ul https://canvasmania.ro.

6. Returnarea produselor

Site-ul https://canvasmania.ro comercializează în principal produse personalizate după specificațiile clienților, care se încadrează în excepțiile privind dreptul de retragere prevăzute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care Cumpărătorul optează pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către Cumpărător, produsele suferind astfel modificări la cererea Cumpărătorului, acesta acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

7. Responsabilitatea Vânzătorului

Vânzătorul oferă Cumpărătorului informațiile necesare prin descrierea produselor.

Vănzătorul actualizează stocurile pe site, însă nu poate garanta disponibilitatea produselor. În cazul în care apar diferențe de stoc, Cumpărătorul este informat corect, conform Termenilor și Condițiilor de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Vânzătorul se obligă să livreze Comanda produselor în regim de curierat.

Vânzătorul va efectua livrarea Comenzii numai pe teritoriul României.

8. Responsabilitatea Cumpărătorului

Utilizarea site-ului https://canvasmania.ro și/sau plasarea Comenzilor pe site, implică acceptarea în mod expres și irevocabil a Termenilor și Condițiilor de către Utilizator sau Cumpărător, în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul site-ului, existentă la data utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

Termenii și Condițiile site-ului pot fi modificați oricând de către Vânzător, fără notificarea prealabilă.

Cumpărătorului îi revine responsabilitatea acurateții datelor furnizate pentru plasarea Comenzii.

9. Datele personale

Datele furnizate de Utilizator sau Cumpărător vor fi folosite de Vânzător numai pentru efectuarea operațiunii comerciale și pentru trimiterea informărilor, așa cum este prevăzut în Politica de Confidențialitate. În situația în care datele furnizate sunt incorecte sau incomplete, Cumpărătorul are responsabilitatea de a notifica cât mai curând Vânzătorul, pentru buna desfășurare a operațiunii comerciale.

10. Dreptul de autor

Conținutul (atât imagini cât și text) prezentat pe site-ul https://canvasmania.ro aparține în exclusivitate Vânzătorului și autorilor produselor. Utilizatorul, Cumpărătorul nu are dreptul să copieze, să altereze sau să distribuie părți ale site-ului fără acordul scris al Vânzătorului. Orice acțiune de acest fel se consideră încălcarea dreptului de autor și poate fi sancționată conform legii.

 

Ultima actualizare: 14 aprilie 2021