UTILIZAREA SITE-ULUI

canvasmania.ro este un magazin online de personalizare tablouri canvas si este parte a firmei ROTIPO PRESS SRL, cu sediul in Iasi, Soseaua Pacurari nr. 185, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/60/1996, CUI RO8086083.

– produsele prezentate pe site, vor fi comercializate in mod direct de canvasmania.ro.
– accesarea, vizitarea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul canvasmania.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Optional, daca va inregistrati ca utilizator al acestui site, aveti posibilitatea sa primiti mesaje electronice legate de produsele comercializate.
– datele furnizate de dvs. catre canvasmania.ro vor ramane confidentiale si vor fi folosite doar in scopul declarat.
– ROTIPO PRESS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel, va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
– ne rezervan dreptul sa modificam orice pret de produs fara o instiinare in prelabil.
– ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator.
– ne rezervam dreptul sa refuzam comenzile care au afisate preturi eronate, datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.
– continutul site-ului canvasmania.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) sunt proprietatea ROTIPO PRESS SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).
– folosirea fara acordul ROTIPO PRESS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
– specificatiile, pozele si pretul produselelor, au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
– produsele comercializate sunt produse personalizate.

EXPEDIEREA SI LIVRAREA

– nu exista comanda minima.
– expedierea se realizeaza prin firme de curierat rapid, doar pe teritoriul Romaniei.
costul transportului este de 20 lei pentru orice comanda de pana in 300 lei. La comenzi de minim 300 lei, transportul este gratuit.
– dupa trimiterea comenzii veti fi contactat de un operator canvasmania.ro pentru confirmare.
– comenzile plasate pe site pana in ora 12:00 (de luni pana vineri, zile lucratoare) vor fi expediate in aceeasi zi. Comenzile plasat in sarbatorile legale, in zilele de sambata si duminica, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Livrarea coletelor se face prin curier rapid in 24-72 ore de la expeditia acestora.
– daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

PLATA

– se poate face in sistem Ramburs la primirea coletului sau online prin plata cu cardul la finalizarea comenzii.
– plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata costului de transport. Preturile contin TVA.

GARANTIA PRODUSELOR

– toate produsele comercializate de catre magazinul online canvasmania.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor si distribuitorilor.
– conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 si O.G 21/1992 cu modificarile ulterioare. Conform Legii 449/2003 „in cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata”.
– repararea/inlocuirea produselor va avea loc in termen de maxim 15 zile lucratoare.
– atentie! Nu se ofera garantie la produsele personalizate care au fost curatate excesiv cu dezinfectanti!

RETURNAREA PRODUSELOR

– conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
– astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare (15 zile calendaristice) de la primirea produsului.
– renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
– produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
– daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
– aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
– in conformitate cu legea in vigoare, ROTIPO PRESS SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor personalizate.
– prin produse personalizate se inteleg produsele care au imprimate elemente furnizate de client (imagini sau text), deoarece sunt facute pe comanda si nu pot fi revandute.
– nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri ROTIPO PRESS SRL va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor canvasmania.ro fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate.

FRAUDA

– orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor canvasmania.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

– orice litigiu aparut va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

DISPOZITII FINALE

– ROTIPO PRESS SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului canvasmania.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
– nu ne asumam sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe site, sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).
– daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
– in momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu cele mentionate mai sus.