Despre noi

CanvasMania este un serviciu al tipografiei Rotipo și s-a născut din dorința de a le oferi clienților noștri posibilitatea de a-și transforma fotografiile în tablouri pe pânză într-un mod ușor și firesc.

Având foarte multe cereri pentru imprimarea fotografiilor pe canvas, am decis să realizam acest site dedicat pentru a facilita alegerile clienților noștri.

Puteți selecta tipul de canvas pe care îl preferați, marimea canvasului, vă puteți selecta fotografiile (sau porțiuni din fotografii), într-un mod intuitiv și usor. Atât prețurile, cât și rezultatele finale (prin funcția de previzualizare) vă sunt disponibile pe site, pentru ca dumneavoastră să alegeți variantele care vi se potrivesc cel mai bine!

Fie că doriți să realizați un tablou care imortalizează amintiri frumoase (cununie, botez sau alt eveniment deosebit) sau doriți să realizati un tablou cu o imagine care vă inspira, cu noi este mai ușor decat v-ați închipuit.

Tablourile realizate prin CanvasMania sunt o opțiune ideală atât pentru persoanele fizice, cât și pentru firmele care doresc să-și personalizeze biroul.

Iar dacă doriți să oferiți un cadou deosebit, cu noi este acum ușor și rapid!

Puteți conta pe promtitudinea noastră! În a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii pe site, predăm coletul curierului, iar în 1-3 zile (în funcție de zona livrării), ajunge la dumneavostră!
Lucrăm cu drag pentru a vă transforma fotografiile în tablouri și suntem aici pentru dumneavoastră!

Cu prietenie,
Echipa CanvasMania