Despre noi

CanvasMania este un serviciu al tipografiei Rotipo si s-a nascut din dorinta de a le oferi clientilor nostri posibilitatea de a-si transforma fotografiile in tablouri intr-un mod usor si firesc!

Avand foarte multe cereri pentru serviciul de imprimare fotografii pe canvas, am decis sa realizam acest site dedicat pentru a facilita alegerile clientilor nostri. Puteti selectiona tipul de canvas pe care il preferati, marimea canvasului, va puteti selectiona fotografiile (sau portiunile de fotografii), intr-un mod intuitiv si usor. Atat preturile, cat si rezultele finale (prin functia de previzualizare) va sunt disponibile pe site, pentru ca dumneavoastra sa alegeti variantele care vi se potrivesc cel mai bine!

Fie ca doriti sa realizati un tablou care imortalizeaza amintiri frumoase (cununie, botez, sau alt eveniment deosebit), sau doriti sa realizati un tablou cu o imagine care va inspira, cu CanvasMania e mai usor decat v-ati inchipuit!

Tablourile realizate prin CanvasMania sunt o optiune ideala atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firmele care doresc sa-si personalizeze biroul sau sa puna in vanzare produse originale.

Iar daca doriti sa oferiti un cadou deosebit, cu CanvasMania este acum usor si rapid!

Puteti conta pe promtitudinea noastra! A doua zi de la plasarea comenzii pe site, predam coletul curierului, iar in 1-3 zie (in functie de zona livrarii), ajunge la dumneavostra!

Lucram cu drag pentru a va transforma fotografiile in tablouri si suntem aici pentru dumneavoastra!

Cu prietenie,
Echipa CanvasMania